De opmaak van je website

thema_instellen.pngEen eerste indruk wordt maar een keer gemaakt. Daarom wil je een website die bij je past. Met Kant en Klare Site heb je de mogelijkheden binnen enkele minuten je website je eigen look-and-feel te geven.

 

Voor de bovenkant van je website hebben de designers van Kant en Klare Site al vele thema's ontworpen waaruit je kunt kiezen. Liever je eigen thema? Ook dan kan. Upload een mooie afbeelding voor in de bovenbalk en zet bijvoorbeeld je eigen (bedrijfs)naam erbij!

 

kleuren_instellen.pngOok de kleuren en lettertype kun je zelf instellen, zodat je de volledige controle hebt over het uiterlijk van je website!

 

 

Hulp nodig bij het opmaken van je website?

Wil je liever het opmaken van je website aan ons overlaten? Laat het ons weten. De designers van Kant en Klare Site hebben veel ervaring in het opmaken van websites. Voor € 75 (excl. BTW) euro maken wij op basis van jouw wensen en logo/huisstijl een professioneel design. Hiervoor ontwerpen we een mooie afbeelding voor in de bovenbalk, stellen we je kleuren in en vullen we je website alvast met enkele teksten en afbeeldingen.

 

 

» Direct zelf proberen? Start nu vrijblijvende de demo.

» Of lees eerst meer over het beheren en de beheeromgeving van je website.

Probeer de gratis demo! Ervaar de gebruiksvriendelijke beheeromgeving en vraag een vrijblijvende demo aan.
Uw eigen website? Wij maken het u makkelijk!
"Een eigen website?
Bereik nieuwe klanten online!"

Voorbeelden

"Ik ben erg blij met jullie concept, na steeds de plannen voor een website voor mij uit te schuiven, was ik nu zo klaar!" - Joke Tillemans

>>> Meer voorbeelden

Page generated in: 0.00694 seconds | 25 queries executed.