Introductie

De Kant en Klare Site Zakelijk is ideaal voor zelfstandige ondernemers, kleine bedrijven, verenigingen of particulieren die meer mogelijkheden willen. Het bevat de volgende onderdelen:
 

  • Eigen domeinnaam (heb je al een domein? Wij verhuizen deze gratis voor je!).
  • 5 eigen e-mailadressen (uitbreidbaar)
  • 25 pagina's (uitbreidbaar) die je zelf kunt vullen met tekst en afbeeldingen. Ook kun je hieraan modules koppelen, zoals een fotoalbum of een gastenboek.
  • Toegang tot de unieke online beheeromgeving waar je stap voor stap je eigen website kunt ontwerpen en onderhouden. De wijzigingen worden meteen doorgevoerd en zijn direct zichtbaar op je website.
  • Uitgebreide bezoekersstatistieken.

De volgende modules zijn allemaal standaard beschikbaar in het Zakelijke pakket:

 

fotoalbum

Foto album met 15 albums (uitbreidbaar)
Op je website kun je 15 albums aanmaken die alle 15 gevuld kunnen worden tot een maximum van 100 foto’s.
 
 
 

gastenboek

Gastenboek
In je gastenboek kunnen bezoekers een bericht achterlaten. In de beheeromgeving kun je heel eenvoudig onderhoud plegen door bijvoorbeeld ongewenste berichten te verwijderen.
 

contactformulier

Contactformulier
Bezoekers kunnen eenvoudig een bericht of vraag achterlaten door een formulier in te vullen. U ontvangt dit formulier op uw e-mailadres.
 

nieuwsblog

Weblog / nieuwspagina
Start hier je eigen weblog met berichten waar bezoekers op kunnen reageren. Ook voor bijvoorbeeld het plaatsen van je dagboek of columns. Je artikelen worden automatisch gerankschikt op datum.
 

agenda-kalender

Agenda / Kalender
Met de agenda kun je evenementen mooi overzichtelijk op datum plaatsen. Eventueel kun je komende evenementen automatisch op je homepage laten tonen.
 

video module

Video module
Met deze module is het mogelijk videobeelden op je website in te voegen. Bijvoorbeeld één van je eigen filmpjes of een YouTube filmpje.

 

 

Wil je minder? Dan kun je er ook voor Kant en Klare Site Particulier kiezen. Eventueel kun je dit pakket dan weer uitbreiden met extra pagina's of modules.

 

» Bekijk nu hoe je heel eenvoudig je website kunt opmaken.

» Wil je direct alles in actie zien? Maak dan nu vrijblijvend een demo aan.

 

 

 

Probeer de gratis demo! Ervaar de gebruiksvriendelijke beheeromgeving en vraag een vrijblijvende demo aan.
Uw eigen website? Wij maken het u makkelijk!
"Een eigen website?
Bereik nieuwe klanten online!"

Voorbeelden

"Ik ben zeer tevreden over het gebruik van mijn Kant en Klare Site. Zelfs voor een digibeet als ik lukt het om een site te 'bouwen'!" - Jenny Siderius

>>> Meer voorbeelden

Page generated in: 0.00699 seconds | 25 queries executed.