Kant en Klare Visie!

Het internet heeft de afgelopen jaren een enorme groei meegemaakt en steeds meer bedrijven zijn de meerwaarde van het internet gaan zien.

 

Informatie over bedrijven of personen wordt in een enkele klik gegoogled, door zowel jong als oud. Toch zijn er nog steeds bedrijven niet online of is de website niet representatief. Na een jaar hard werken en nadenken over een perfect product voor onze doelgroep is Kant en Klare Site ontstaan. Bij ons kunt u kiezen uw website helemaal zelf online en naar uw wensen te bouwen of u kunt kiezen om uw website te laten inrichten door een van onze professioneel designers. Met altijd de keuze voor onafhankelijkheid van een webmaster. Speerpunten vooraf waren: Uniek, Makkelijk, Goedkoop en Onafhankelijk.

Uniek:                         

Wij zijn uniek. U wordt uniek. De Kant en Klare Producten, bieden u de mogelijkheid uw website uw eigen look-and-feel te geven. Wij vinden dit erg belangrijk. Een website van uw bedrijf is geen speeltje. Een eerste indruk wordt maar eenmaal gemaakt en dit geldt ook voor uw website.

Makkelijk:                  

Doel was, producten ontwikkelen die voor iedereen te begrijpen zijn. Met als uitdaging om zelfs de laatste groep mensen, die het internet nog niet hebben opgezocht, te bereiken. We willen de stap om het internet op te gaan voor hen zo laagdrempelig mogelijk maken. Dus moest ons product makkelijk en begrijpbaar zijn. Met behulp van kennis uit de cognitieve psychologie, hebben wij een beheeromgeving ontwikkeld, welke uiterst gebruiksvriendelijk is.

Goedkoop:                 

Door onze gedrevenheid een product te ontwikkelen, die de stap naar het internet een stuk kleiner maakt, zijn wij erin geslaagd Kant en Klare Site Pakketten te realiseren tegen de scherpste tarieven. Dit komt naar voren in gebruiksvriendelijkheid en transparantie van ons product. Geen extra kosten voor domeinnaam registratie of hosting. Geen verborgen opstartkosten. U betaalt enkel voor datgene u gebruikt! Duidelijkheid en Overzichtelijkheid. Wij bieden u alle mogelijkheden, u beslist zelf natuurlijk of u van alles gebruik maakt. 

Onafhankelijk: 

Zelfstandige ondernemers zijn zoals de naam al zegt ‘zelfstandig’. U bent onze doelgroep en daarom bieden wij in ons product een grote mate van zelfstandigheid. Normaal is het zo dat de website eigenaar een webmaster nodig heeft om de website van inhoud te voorzien, bij te houden en dus up-to-date houdt. Dit betekent afhankelijkheid. Veranderingen aan de website worden pas aangepast, wanneer de webmaster hier tijd voor heeft. Met onze gebruiksvriendelijke beheeromgeving, heeft u zelf de touwtjes in handen. U bepaalt zelf de inhoud van uw website en past deze aan, wanneer en zo vaak u dit wilt.

 

 

Kant en Klare Site

van Tuyll van Serooskerkenweg 144-3
1076JT Amsterdam

info@kantenklaresite.nl

fax: 084-8368243

KvK 27188797

Probeer de gratis demo! Ervaar de gebruiksvriendelijke beheeromgeving en vraag een vrijblijvende demo aan.
Uw eigen website? Wij maken het u makkelijk!
"Een eigen website?
Bereik nieuwe klanten online!"

Voorbeelden

"Ik wil jullie met dit berichtje laten weten dat ik jullie beheeromgeving echt heel makkelijk vind. Alle informatie en foto's die op mijn website staan, heb ik er in een paar muisklikken zelf opgezet. Het is voor mij natuurlijk helemaal makkelijk dat ik de site ook in in het buitenland zelf kan onderhouden." - Sanne van der Star

>>> Meer voorbeelden

Page generated in: 0.01195 seconds | 14 queries executed.